Memòries del Montjuïc...
i d'altres fets esportius
Memorial Jaume Monzó
Amb la tecnologia de Blogger.

Millores realitzades al bloc

17 de maig 2021

Hem realitzat una sèrie de modificacions i millores principalment encarades a simplificar la navegació del bloc a través de dispositius mòbils.

Per tal efecte s'ha eliminat un dels dos menús de navegació laterals, el menú lateral esquerre. Això permet que quan visitem el bloc des d'un mòbil puguem accedir directament al contingut de l'article que volem llegir.

En la versió mòbil s'han corregit errors de navegació del menú superior i desajustos visuals que provocaven un 'scroll' o desplaçament horitzontal. Alguns elements com el peu de pàgina no s'ajustaven correctament a la mida de la pantalla dels dispositius de petites dimensions.

S'ha eliminat contingut del menú lateral romanent i s'ha re-col·locat en una pàgina d'inici creada a tal efecte (Qui som, Documentació...).

Aquesta pàgina d'inici també mostra els 6 últims articles penjats per a accedir-hi directament, un carrusel amb cites de diversos autors i una secció que mostra automàticament les darreres notícies de Twitter. S'hi accedeix pitjant el botó 'Home' o Casa de la barra superior, a l'esquerra

S'ha afegit el botó d'accés a la futura galeria d'imatges (ara en construcció) on hi publicarem imatges procedents dels nostres arxius i d'altres fonts .

S'han aplicat correccions d'estil, com ara canvis de color en botons i enllaços quan passem el ratolí per damunt per millorar l'experiència d'usuari i fer més intuïtius els objectes clicables.

S'ha modificat l'espai destinat a banners - imatges abanderades - publicitaris, ara a banda d'un banner que enllaça al web del CN Montjuïc hi ha una fotografia de exesportistes del CNM a la trobada feta a la Zona Esportiva el 20 de novembre de 2015.

S'ha afegit un missatge que avisa quan ja no queden entrades més antigues, tant si estem navegant per idioma com si ho fem per etiquetes. Al final d'aquest missatge apareix un botó que ens porta directament a la pàgina d'inici del bloc en català o en castellà.

Esperem que aquestes petites millores us facin més amigable la consulta del nostre bloc per el mitjà que habitualment feu servir.

Memòries del Montjuïc

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

© Infinity. All Rights Reserved | © RL Disseny Gràfic