Memòries del Montjuïc...
i d'altres fets esportius
Memorial Jaume Monzó
Amb la tecnologia de Blogger.

Sprints. Entre tots i totes, 100 anys. La gran 'Gala de la Natació Catalana'...

6 de nov. 2021

Aquest passat dijous, 4 de novembre, va tenir lloc la celebració de la 'Gala de la Natació Catalana' commemorativa del seu primer centenari. L'ajornament de la data inicial prevista va permetre que el sopar pogués comptar amb una nombrosa assistència, on era representada el bo i millor dels nostres esports aquàtics. Els tres-cents participants, juntament amb les respectives autoritats presents, van gaudir d'una espectacular vetllada amb la qual els organitzadors els hi van dispensar la gran traca final d'aquesta molt reeixida commemoració.

Començant per el menú, tot ell al·lusiu als esports recolzats per la FCN, fins a l'espectacular combinació de pantalles i luminotècnia que van ambientar la festa, es va cuidar fins al darrer detall.

Detall del menú ofert als convidats a l'acte
Font: Arxiu JCE

Dins de l'acte en Juan Antonio Sierra, nedador i waterpolista del Club Natació 'Athlètic' en els seus anys de joventut i mes tard àrbitre, directiu i degà de tots els oficis imaginables relacionats amb el món aquàtic, va ser homenatjat amb la medalla commemorativa del centenari de la FCN com a reconeixement del seu mestratge i de la col·laboració prestada a l'èxit d'aquesta efemèride.

El president de la FCN, en Enric Bertrán, i la secretaria general 
de l'esport, na Anna Caula, acompanyen a en Juan Antonio 
Sierra Puerto que llueix la medalla del centenari.
Font: Aquatics.cat. Web oficial de la FCN

Tant sols ens resta felicitar als equips humans, propis i externs de la FCN, encapçalats per l'Enric Bertrán, per la gran tasca desenvolupada aquests darrers mesos per tal de realçar com es mereixia aquesta data històrica de la nostra natació. 

Amb la certesa de que ens hem sentit representats per els assistents a l'acte molts altres centenars i milers d'antics esportistes i esportistes actuals de la natació catalana, només ens resta que tancar tal com varem començar l'entrada amb l'anunci d'aquest centenari: 

'Per uns altres cent anys de la Federació Catalana de Natació...'

Imatge de la sala gran del Museu Marítim de 
Barcelona mentre tenia lloc aquest sopar
Font: Aquatics.cat. Web oficial de la FCN

Memòries del Montjuïc

2 comentaris

© Infinity. All Rights Reserved | © RL Disseny Gràfic